Hvem er jeg?

Mit navn er Julie og jeg står bag UniqueJulie.

Jeg har, siden jeg var 3 år gammel, kæmpet mod en sygdom (FOP), som efterhånden har frataget mig al min bevægelighed.

Alligvel prøver jeg at se verden fra et positivt synspunkt. Jeg mener, at man på trods af kronisk sygdom sagtens kan være glad og få en masse ud af livet.

Men dermed ikke sagt, at der ikke også er perioder, hvor tingene er lidt sværere end ellers. Jeg vil forsøge at give jer et indblik i begge dele og håber at I vil følge med på min rejse!

Sygdom

Jeg er født kronisk syg og har været en fast del af hospitalsverdenen siden 3-års alderen, hvor mit første symptom viste sig. Det har givet en masse udfordringer gennem livet, da jeg ikke har haft de samme muligheder som mine jævnaldrene.

Alt dette kan I læse meget mere om via en af de 3 kategorier:
Sygdom 
FOP eller
Holland

Min hollandske læge og jeg på Amsterdam UMC
Student anno 2018 – UniqueJulie

Uddannelse

Trods modstand i livet samt manglende tillid fra diverse instanser, har jeg gået i skole ligesom alle andre.

Det har taget lidt ekstra tid og kræfter, men i sommeren 2018 fik jeg huen på hovedet og går den dag i dag på Universitetet – Noget mange af mine lærere og sagsbehandlere ikke havde regnet med.

Ønsker I at vide mere om mit uddannelsesforløb kan i hoppe ind på siden uddannelse eller den dertilhørende kategori.


Nyhedsbrev

Gå aldrig glip af et indlæg igen – Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få en opdatering hver måned!


Måske vil du synes om

 • Da sygdommen pludselig ramte venstre arm
  En dag i sommerferien 2011 vågnede jeg op med en mærkelig følelse i kroppen. Dagen forinden havde alt været som det plejede at være. Der gik dog ikke længe før jeg opdagede, at jeg ikke længere kunne bevæge min venstre arm som normalt. Det startede en lang og sej kamp, hvor jeg måtte kæmpe med både sygdom, skole og kommunen om hvorvidt min videre skolegang skulle forløbe.
 • En tur i ARTIS Zoo med kørestol – Amsterdam
  Jeg har ofte problemer med at finde hoved og hale i, hvilke attraktioner der er kørestolsegnede, så da jeg i November havde mulighed for at besøge ARTIS Royal zoo i Amsterdam tænkte jeg, at jeg ville dele mine oplevelser med andre ligesindede. Det er selvfølgelig også et besøg værd som gående
 • Amsterdam, hvad så nu?
  Det er nu halvandet år siden jeg for første gang satte kurset mod Amsterdam til et helt nyt kapitel i mit liv. Jeg vidste på daværende tidspunkt ikke, hvad der ventede forud, kun at det var et eventyr. Et eventyr som uanset hvad, ville forandre mit liv på den ene eller anden måde. I skrivende stund sidder jeg endnu engang i bilen på vej mod adressen i Holland. Denne gang er ret ambivalent, det er nemlig min 10. og sidste tur – Eller er det?
 • Min kamp for at flytte hjemmefra
  Som for et hvert anden ungt menneske kom der et punkt, hvor jeg gerne ville ud at stå på egne ben. Jeg var lige fyldt 20, og verden lå foran mig. Til daglig læste jeg på HF, hvor jeg var igang med den sidste del.
Translate »
error: Content is protected !!
Hos UniqueJulie benytter vi os af digitale cookies for at tilpasse indhold og annoncer, til at levere funktioner på sociale medier samt til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame- og analysepartnere.   View more
Accept
Decline