Som kronisk syg er det oftest nødvendigt med indlagte pauser gennem dagen og det er det også for mig. Efter en lang dag med skole og arbejde bliver resten af dagen ofte brugt på afslapning for at kroppen kan følge med.

For ikke at føle, at jeg spilder tiden, er hækling blevet et stort frirum for mig. Her kan jeg glemme sygdom og en stresset hverdag, men i stedet fordybe mig i noget som jeg holder af.

Udover den frihed hæklingen giver mig, er den samtidig med til at holde mine hænder og fingre igang. Det betyder, at jeg indtil nu har kunne holde sygdommen (FOP) væk fra mine hænder og forhåbentligt forbliver det sådan længe endnu.

Jeg har startet Homemade By UniqueJulie, hvor du i min nye shop kan finde nogle af mine ting vil være til salg. Lige nu er det dog kun på ren hobbyplan, da jeg prioritere min uddannelse fremfor forretning, så der vil være en begrænsning på, hvor mange og i hvilke perioder jeg tager bestillinger ind.

Husk at følg mig via facebook eller instagram.


Nyheder på shoppen


Homemade By UniqueJulie – Et udpluk af mine hækle kreationer


Translate »
error: Content is protected !!
Hos UniqueJulie benytter vi os af digitale cookies for at tilpasse indhold og annoncer, til at levere funktioner på sociale medier samt til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame- og analysepartnere.   View more
Accept
Decline