Jeg elsker at være kreativ. Det giver mig et frirum, hvor jeg kan glemme hverdagens stress og jag. Jeg kan i stedet fordybe mig i noget jeg holder af. Det er samtidig et sted, hvor jeg kan udfolde mig kreativt på lige fod med alle andre. Ligeledes kan jeg udnytte al den tid, jeg ellers bruger på at hvile mig og føle, at tiden ikke bare er spildt – Det bliver alligevel til mange timer når man begynder at tælle sammen.

Noget helt andet er, at hæklingen er med til at holde mine hænder og fingre igang. Det betyder, at jeg indtil nu har kunne holde sygdommen (FOP) væk fra mine hænder og forhåbentligt forbliver det sådan længe endnu.


Derfor har jeg også startet Homemade by UniqueJulie, hvor tingene på sigt skal kunne sælges/bestilles. Lige nu er det dog kun på ren hobbyplan, da jeg prioritere min uddannelse fremfor forretning. Du vil derfor heller ikke kunne lave bestillinger før februar 2024. Til gengæld skal du være mere end velkommen til at følge mig på enten facebook eller instagram under samme navn.


Homemade By UniqueJulie – Et udpluk af mine hækle kreationer


Little Yellow Knithouse – Din podcast

Ønsker i en strikke/garn podcast på dansk, så har jeg den rigtige lige her. Min veninde Fie (som også lider af FOP), har lavet sin helt egen podcast som jeg synes I skal tjekke ud! Hun kan også findes på instagram under @LittleYellowKnithouse, hvor hun ligeledes linker til hendes egne opskrifter.

Er du træt af, at du altid går glip af nye indlæg og ønsker du at følge mere med i min rejse - Så hop ind via linket og følg mig på Facebook.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept
Translate »
error: Content is protected !!